masterKlein
Օգտագործման ցուցումներ՝ կպցրեք չոր և յուղազերծված հարթեցված ծակոտկեն մակերեսներին, որոնք նախկինում մաքրվել են փոշուց և կեղտից սոսինձը կիրառվում է կամ շարունակական շերտով կամ բծերով բաց դիրքավորման ժամանակը մինչև 1-2 րոպե սեղմել սոսնձվող մակերեսները չորացման ժամանակը 20-30 րոպե Սոսինձի ամբողջական կպչունությունը 20 ° C ջերմաստիճանում ձեռք է բերվում 48 ժամ հետո դեկորատիվ ծանր պանելներ սոսնձելիս օգտագործեք ամրացնող սարքեր՝ ամրացման ժամանակ՝ մինչև 4 ժամ կամ ավելի առաստաղի սալիկներ, վահանակներ և այլն սոսնձելիս պետք է հետևել վերը նշված դեկորատիվ տարրերի արտադրողների ցուցումներին Աշխատանքի վերջում հեռացրեք ավելցուկային սոսինձը ացետոնով, դենատուրացված ալկոհոլով կամ սպիտակ ոգով