Պոլիմերային ունիվերսալ սոսինձ (թափանցիկ)

  • Կազմակերպություն:
  • masterKlein

Նկարագրություն

Օգտագործման ցուցումներ՝
կպցրեք չոր և յուղազերծված հարթեցված ծակոտկեն մակերեսներին, որոնք նախկինում մաքրվել են փոշուց և կեղտից
սոսինձը կիրառվում է կամ շարունակական շերտով կամ բծերով
բաց դիրքավորման ժամանակը մինչև 1-2 րոպե
սեղմել սոսնձվող մակերեսները
չորացման ժամանակը 20-30 րոպե
Սոսինձի ամբողջական կպչունությունը 20 ° C ջերմաստիճանում ձեռք է բերվում 48 ժամ հետո
դեկորատիվ ծանր պանելներ սոսնձելիս օգտագործեք ամրացնող սարքեր՝ ամրացման ժամանակ՝ մինչև 4 ժամ կամ ավելի
առաստաղի սալիկներ, վահանակներ և այլն սոսնձելիս պետք է հետևել վերը նշված դեկորատիվ տարրերի արտադրողների ցուցումներին
Աշխատանքի վերջում հեռացրեք ավելցուկային սոսինձը ացետոնով, դենատուրացված ալկոհոլով կամ սպիտակ ոգով